Home
Училището
Наши ученици бяха

Наши ученици бяха

инж. Иван Тотев
Политик
Кмет на град Пловдив

Инженер Иван Тотев е роден на 28.10.1975 година в Пловдив. Завършил е средното си образование в Техникум по транспорт „Гоце Делчев“ – Пловдив, специалност „Ел. инсталации на автомобила“.
Завършва Техническия университет – София. Инженер-магистър „Компютърни системи и технологии“.
През май 2010 година получава магистърска степен от Юридическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ по специалността „Публична администрация“. Защитава с отличен дипломна работа на тема „Регионалните политики на Европейския съюз за сигурност и стабилност. Черноморската синергия – новата инициатива на Европейския съюз в широкото черноморско пространство“.
През ноември 2007 година печели мажоритарните избори за кмет на район „Източен“ в Пловдив.
След изборите за Народно събрание през 2009 година е депутат в 41-вото Народно събрание в периода юли – август 2009 година.
От 12.08.2009 г. със заповед на министър-председателя на Република България Бойко Борисов Иван Тотев е назначен за областен управител на област Пловдив.

 

Атанас Кунчев
Заместник – кмет
Район Източен, Община Пловдив

Aтанас Кунчев е новият заместник-кмет в район „Източен“.

Член е на партийната организация на ГЕРБ в „Източен“, чийто лидер е самият районен кмет Иван Стоянов.Атанас Кунчев има две магистратури по икономика от Аграрния университет в Пловдив и УНСС. Завършил е АУ с пълно отличие , като е бил най-добрият във випуска. Година след дипломирането си е избран с конкурс за изпълнителен директор на Българската асоциация на производителите на оранжерийна продукция (БАПОП). Изучавал е и “Регионално развитие” в Университета за национално и световно стопанство. С него разговаряме за вноса на зеленчуци и за ценовите им рекорди тази зима. 

 

Христо Бонев
Футболист № 1 на България през 1969, 1972 и 1973 г.
Един от най-големите български футболисти за всички времена.

„На малките спортисти от училището, пожелавам високи спортни успехи“
Пловдив, 05.12.1967 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Снежана Дечева 
Художествена гимнастика
Национален ансамбъл по художествена гимнастика – девойки

 

 

 

 

 

 

 

 

Нели Солакова
Поп-музика

 

 

 

 

 

 

 

 

Румяна Ганджева
Художествена гимнастика